Truputį per ilgai vedžiojom šuniuką, palikę pyragą kepti, tai suskilinėjo:) Bet skonis nepablogėjo, namai neužsidegė, taigi viskas normaliai.
Pyragui reikės:
- 600 g varškės:), tepamos
- 2 kiaušinių
- 175 g cukraus
- kokių 8-10 avižinių sausainių
- pusės pakelio sviesto, nesūdyto
- 2/3 didelio indelio grietinės
- vanilinio cukraus porą šaukštų
- 1 pakelis avietinio pudingo
- miltų šaukštas
- aviečių šaldytų ar šviežių
Gaminimas labai paprastas. Sausainius sutrinam su kombainu i trupinius, užpilam ištirpintu sviestu, išmaišom, dedam į pyrago skardą ir kišam kepti kokioms 10 minučių.
Kiaušinius išsukam su cukrum, vaniliniu cukrum, pudingu, miltais, grietine ir varške, įmaišom 2/3 aviečių, supilam viską ant pakepusio sausaininio pagrindo ir tada jau statom kepti kokioms 45 minutėms. Kai iškeps, pasidarom sirupą iš dalies likusių aviečių ir cukraus, užpilam jį ant pyrago ir apiberiam uogomis. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą