Padažui:
- indelis lieso liesiausio natūralaus jogurto (didesnis indelis, ne tas mažuliukas)
- šaukštas medaus
- šaukštelis Dižono garstyčių
- šaukštelis grūdėtų garstyčių
viską sumaišom, paragaujam, pagal skonį pridedam dar garstyčių arba medaus ir pilam ant salotų.
Dabar apie salotas. Jei darot su lašiša (ant garų ruošta arba pakepta), tai tinka porai, agurkai, kiniškas kopūstas ir viską tuo padažu apipilt. Jei su vištiena, galim dėti pomidorų, porų, nedaug paprikos, marinuotų arba šviežių agurkų ir tada irgi tą padažą.
Vegetariška versija - pakepinti paprikas, baklažanus, cukinijas, svogūną ir apipilti tuo padažu. Aišku, druskos reikia į visus patiekalus. Enjoy your meal, kaip sakoma :)
Va sitom salotom su lasisa ir situ padaziuku as ir suvedziojau Puki.. :D Jis vargsiukas garstyciu su grudeliais nelabai megsta, bet kantriai valge ir gyre.
AtsakytiPanaikinti