Reikia:
- 350 g paprastų miltų
- 150 g rupių miltų
- 1 šaukštelis druskos
- 2 šaukšteliai sodos
- 150 g morkų, nuskustų ir sutarkuotų
- sauja pakepintų graikinių riešutų
- 300 ml natūralaus jogurto, lieso liesutėlio
- 125 ml pieno, 2,5% riebumo
Įkaitinam orkaitę iki 230C. Sumaišom miltus, druską, sodą, įmaišom morkas, riešutus ir jogurtą, kartu pilam tiek pieno, kad tešla gautųsi tokia minkšta ir kartu pakankamai kibi.
Tada ant pabarstyto miltais paviršiaus suvoliojam duoną arba bandutes, dedam ant kepimo popieriaus, pabarstom miltais ir kišam kepti. Kepam pusvalandį, kol iškyla ir iškepa. Skanaus!
Gal kokia Paella pavarom? Bet rimta
AtsakytiPanaikinti